sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Päivittelyä pitkästä aikaa...

Noniin, siitä onkin pian melkein 2kk kun viimeksi tullut kirjoiteltua. Vietin uuttavuotta Salossa parhaiden serkkujen ja veljien uudessa kämpässä. Pelailtiin Leevin kanssa paljon pokeria ja siitä tuli tietynlainen tapa, että nyt aina kun nähdään niin pelataan pokeria. Nyt on hiihtoreissu luvassa Ylläkselle iskän, veljen, Leevin ja Leevin isukin kanssa, todennäköisesti kuvamateriaalia luvassa sieltä :)


Sen lisäksi eletty normaalia kouluelämää, sulateltu kinkkuja esim. pelaamalla lätkää ja vetämällä vihdoin sitä pienten sählyporukkaa Aleksin kanssa. Nyt on 5 kertaa takana ja vielä parikymmentä kertaa edessä. Kuvassa on koutsi nummer två eli Allu :)

 Sitten Toista harrastusta tullut harrastettua paljon eli valo- ja videokuvaamista. On tullut oltua kavereiden kanssa Metsässä kuvailemassa kavereiden Tiinan ja Kokon kanssa kun pojat on ajellut Crossia. Videota löytyy youtubekanavaltani. Varsin moottoriurheilupainotteista tavaraa on nyt ollut, mutta muutakin olisi tarkoitus kuvailla kun tilaisuus tarjoutuu :)

Kuvassa Tiina ja Kokko (Jaakko)


Ja sitten onhan meillä tietysti kuskeja: Haksu (Jaakko) ja Ossi.



Ja tosiaan erilaista kuvausta ja erilaisia kuvaustekniikoita on kokeiltu. Kuva otettu pitkällä valotusajalla, niin sai hieman tällaista fiilistä kuvaan.








Tänään tuli käytännössä vain katsottua Top Gearia (kandee kattoo) ja käytyä Kokon luona kuvailemassa ja pitämässä hauskaa nyt kun kelit ei ollut liian kylmät :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti